martes, 24 de noviembre de 2015

Comencem a moure'ns

Atents a les properes activitats previstes a la BiblioRibera:

  1. Mercadet de llibres: dijous, 17 de novembre, montarem a la sala principal de la biblioteca un mercadet d'intercanvi de llibres. Així que, si tens llibres (i no sols: diccionaris, enciclopèdies, DVD, etc.) que prefereixes canviar per d'altres, agafa'ls i porta'ls a la biblioteca eixe dia. Et donarem un cupó per cada llibre (i més) que aportes, que podràs utilitzar per a obtindre'n un altre a canvi, fins un màxim de 5 exemplars. Podeu veure el cartell anunciador a la página Novetats de la web de la biblioteca (www.bibliotecaiesarabistaribera.weebly.com).
  2. Visites de grups de 1r i 2n d'ESO: a partir del mes de desembre alguns grups de primer cicle d'ESO visitaran la biblioteca durant l'hora de Tutoria o de Llengua per tal de conéixer-la millor: què tenim, com saber buscar el que necessitem, quines normes asseguren el seu bon funcionament, etc.
  3. Presentacions diverses: en les setmanes que resten fins les vacances de Nadal anirem informant sobre diverses presentacions que tindran lloc a la biblioteca, com ara la publicació en suport digital del núm. 0 de la revista Nou Punxa, la nova web de la biblioteca, i alguna que altra cosa que et sorprendrà ...
No ens perdes de vista!

No hay comentarios:

Publicar un comentario